קציצות חזה עוף

רכיבים:

קילו חזה עוף או הודו טחון
חבילת פטרוזיליה
2 ביצים
תבלינים
שום כתוש
אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה גדולה את הבשר אשר נטחן במקום לאחר ניקוי השומן.

2. מוסיפים חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה דק ו-2 חלבוני ביצה (רק לבנים).

3. מוסיפים מלח, פלפל שחור, כפית שום כתוש ותבלין לקציצות או תבלין לעל האש ומערבבים הכל.

4. נותנים לתערובת לעמוד רבע שעה.

5. מחממים מחבת טפלון עם ריסוס קל של ספריי שמן ומכינים קציצות רחבות ושטוחות בגודל של המבורגר וצולים על אש בינונית 3-4 דק' מכל צד.

סגירת תפריט